Unique Room - Online Store наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Време е за подароци !! 
Unique room подарува женски часовник од марката Есприт!

Се што треба да направите се следните 3 чекори:

1. LIKE на Facebook страницата
2. SHARE и LIKE на поставената фотографија
3. Во коментар на фотографијата оставете го Вашето име и презиме.

Добитникот ќе биде избран по случаен избор преку random.org и ќе биде објавен на 31.12.2016 година во 18h.