Мебел-Ви Виница подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Новата година е пред нас, а Мебел-Ви веќе почнава со подароци.

Ќе бидат подарени 50 пернички со брендот Мондиви само за Вас.

Се што треба да направите е да означите во коментар на објавата поставена на Facebook страната, личност на која би подариле ваква перничка.

50 добитници ќе бидат одберени по случаен избор.

Наградната игра трае до петок 16.12.2016 година.