kuper.mk ВЕ НАГРАДУВА

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

kuper.mk ВЕ НАГРАДУВА!

За да учествувате во наградната игра потребно е:

1. ЛАЈКНЕТЕ ja сликата поставена на Facebook страницата

2. СПОДЕЛЕТЕ ja сликата

3. КОМЕНТИРАЈТЕ која боја паметен часовник би сакале да добиете (црна,бела или црвена).

Наградната игра трае до 18.12.2016 година, кога по случаен избор ќе биде одберан добитникот на овој вреден подарок.