Biotek Labaratorija Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

По повод Новогодишните празници БИОТЕК Лабораторија ќе награди тројца од вас со ваучер од 1000 денари, кои можете да ги искористите во лабораторијата според вашите потреби.

Се што треба да направите е да го споделувате постот поставен на Facebook страната и да ја лајкнете страната, а по случаен избор тројца од вас ќе бидат наградени.

Наградната игра трае до 30.12.2016 година.

БИОТЕК Лабораторија е најсовремена технолошка лабораторија кај нас, и нуди најсовремени Микробиолошки, Молекуларни и Биохемиски испитувања. За повеќе информации посетете ја веб страната.