Vitality MediSpa наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Бидејќи 10.000 лајкови се огромна мотивација за Vitality MediSpa, Ви се ЗАБЛАГОДАРУВААТ со неколку ПОДАРОЦИ.

1 х ДЕРМАЛЕН ФИЛЕР ЗА УСНИ

1 х ЛУКСУЗЕН третман ЗЛАТО и КАВИЈАР
1 х КИСЛОРОДНА ДЕРМОИНФУЗИЈА
1 х ДИЈАМАНТСКА ДЕРМОАБРАЗИЈА
1 х МАСАЖА СО ВУЛКАНСКИ КАМЕЊА

Како фанови на Facebook страната, кликнете Лајк и напишете Коментар на поставениот пост најдоцна до Вторник 20.12.2016 година, што може да ви донесе #ран#НОВОГОДИШЕН #ПОДАРОК.

Во Вторник 20.12.2016 во 12:00 часот во живо на Фејсбук ќе бидат извлечени среќните добитници на по еден од горенаведените третмани.