Имунобор Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА ВИКЕНД НАГРАДНА ИГРА IMUNOBOR KIDS- ЗА ДЕТСКИОТ ИМУНИТЕТ!

За да учествувате во наградната игра:

1. СПОДЕЛЕТЕ ЈА СЛИКАТА ПОСТАВЕНА НА FACEBOOK СТРАНАТА
2. СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО ИСКУСТВО СО Фамилијата ИМУНОБОР КИДС 

Со тоа станувате потенцијален добитник на Црвен огнен мајмун на среќата.

Наградната игра трае од 16.12.2016 - 18.12.2016

Победникот ќе биде објавен по случаен избор на 19.12.2016 година.