KULT Desing Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

KULT Design доделува 5 ваучери во износ од 100 евра за ентериерно уредување.

Идеален подарок за сите кои планираат уредување на нивниот дом или деловен објект. Се што треба да направите е:
1. Да одговорите точно на поставеното прашање во коментар на Facebook страницата
2. Јавно на вашиот профил да ја споделите оваа објава
3. Да ставите like на KULT Design

Подарок ваучерите по случаен избор ќе бидат подарени на петмина од вас на 22.12.2016 година.
(одговорот на прашањето може да го најдете на web страната )