FatiMe.mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ФатиМе.мк ве наградува секој петок од декември!

Добитниците од минатата недела се веќе објавени, во коментар на објавата од претходната недела, а овој петок имате шанса да освоите нова интересна награда!

Оваа недела FatiMe.mk наградува со книгата „Тој рече, таа рече“ од Лорен Лејн, како и интересна шолја од Сакам книги

За учество во играта споделете ја јавно оваа објава поставена на Facebook страната со хаштагот #СакамКниги, ставете „ми се допаѓа“ на страницата, и станете потенцијален добитник!

Добитникот ќе биде објавимен на 23.12.2016 година, заедно со новата наградна игра!