МКхост подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СПРЕМНИ ЗА ПРЕДНОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ?

МКхост подарува 1 БЕСПЛАТЕН BASIC ХОСТИНГ на најсреќниот фан!

Како да учествувате?
-Направете like и public share на постoт поставен на Facebook страната

Играта започнува во петок 16-ти декември и ќе трае до понеделник 19-ти декември.

Среќниот добитник ќе биде избран по случаен избор и објавен во понеделник, 19-ти декември 2016 во 13:00.