Голема наградна игра на Едукативен центар Сонце!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

 

Голема новогодишна наградна игра на Едукативен Центар Сонце!

Правила на игра:

Лајкнете ја Facebook страницата , споделете (share- нете) го постoт поставен на истата и пишете во коментар кој курс сакате да го добиете. Во предвид ќе бидат земени само оние кои се придржуваат кон правилата на игра.

Наградната игра ќе заврши на 30.12.2016. Победниците ќе бидат контактирани на 30.12.2016 година.
Наградите се однесуваат за месец Јануари, а ќе бидат доделени над 20 награди!

Листа на курсеви:
Зумба за деца 6-11 години
Аеробик за возрасни
Пилатес за возрасни
Јога за возрасни
Модерен балет 4-6 години
Модерен балет 7-11 години
Идни првачиња 5-6 години
Креативност 4-6 години
Креативност 7-11 години
Математика низ игра 4-6 години
Развој на емоционална интелегенција кај деца 3-4 години
Развој на емоционална интелегенција кај деца 5-6 години
Учиме, играме и растеме заедно 3-6 години
Дневен престој 3-5 одделение
Основна работа со компјутер за возрасни
MS Office курс за возрасни
WEB Design за возрасни
Основи на програмирање за возрасни
На зимски распуст во СОНЦЕ

Подетални информации за сите курсеви на www.sonce.com.mk
или на тел. 2 2455 041, моб.071 935 208, моб. 070 372 179