Наградна игра на Schatze Parfimerii

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на  Schatze parfimerii !

“LIKE & SHARE” на постот поставен на Facebook страната и добиваш можност да станеш еден од двајцата добитници на новогодишниот ПОДАРОК парфем + брендиран ПОДАРОК од брендот PACO RABANNE. 

Добитниците ќе бидат објавени на 29.12.2016 (четврток) во 23h.