Attibassi Espresso Italiano - Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Attibassi ВЕ НАГРАДУВА!

По повод Новогодишните празници Attibassi ќе награди еден среќен добитник со кафемат Fiore и 100 капсули . Се што треба да направите е да го споделите постoт поставен на Facebook страницата и да ја лајкнете страницата, а по случаен избор еден од Вас ќе биде награден.

Наградната игра трае до 07.01.2017 година. 

Вкусете вистинско италијанско еспресо во вашиот дом или канцеларија.

Погледнете повеќе на www.itabrand.mk Среќно!