Наградна игра на Samad - www.auto5.mk

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА !

Во периодот од 27.12.2016 - 02.01.2017 ќе бидат доделени 30 Сетови (Одмрзнувач на брави + Одмрзнувач на стакло + Средство за ветробранско стакло).


Што треба да направите:

1. Напишете го во коментар вашето име и презиме;
2. Споделете (share-нете) го постот поставен на Facebook страницата

По случаен избор, 30-те среќни добитници ќе бидат избрани на 03.01.2017 година.