Гоблин Друштвени Игри наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Гоблин Мраз подарува новогодишни подароци!!!

Најинтересните игри и сложувалки може да бидат ваши само со еден клик!

Кликниете Like на Facebook страната Гоблин Друштвени Игри, споделете го постот и напишете во коментар кој подарок сакате да го добиете и ќе станете потенцијален добитник на:
- Друштвена игра Family Business или Guillotine
- Сложувалка Равенсбургер до 1000 парчиња
- Шпил од најпопуларната игра со карти за деца Yu-Gi-Oh!
- 2 x два шпила од најпопуларната стратегиска игра со карти Magic: The Gathering

Добитниците на подароците ќе бидат објавени на 31 Декември 2016 година! 
Лајкувајте, споделувајте, коментирајте и добијте вредни подароци!
За сите вас новогодишен попуст од 10-20%.