KULT Design наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на KULT Desing !

Во периодот од 26.12.2016 до 03.01.2017 одговорете точно на поставеното прашање и споделете го постот поставен на Facebook страната јавно на вашиот профил, можеби токму вие ќе бидете еден од 10 среќни добитиници на подарок ваучер во износ од 300 евра за набавка на нова кујна од брендот DanKuchen.

Напомена:
- ваучерот се однесува само за набавка на нова кујна.

Добиениот ваучер/износ се одзема од цената на целата кујна.
- Точниот одговор на прашањето може да го најдете на веб страната: www.kultdesign.mk