Oriflame Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Секоја година, во светот, за време на празниците, преку пошта се испраќаат околу седум милијарди честитки, а уште повеќе луѓето испраќаат СМС пораки.

 

Напишете во коментар на постот поставен на Facebook страницата која е првата СМС порака што ја добивте во 2016 и од кого.

 

По случаен избор, ќе биде награден еден од вас со Flamboyant Тоалетна вода.