Lukas MM Sport Shop Bitola Ве наградува

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СПОДЕЛИ И ОСВОИ НАГРАДА!

 

LUKAS MM уште еднаш ги наградува своите верни купувачи. 

Овојпат подарува поларни маици од брендот 4F. 

Како да учествувате ?
- Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата
- Ставете Like
- И ставете го вашето име во коментар на објавата.

Ќе бидат избрани двајца добитници (машко и женско), кои ќе бидат објавени на 31.12.2016 година.