Silver Style подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА !

Silver Style MK повторно ве наградува!

>>> Споделете(SHARE PUBLIC) го постот поставен на Facebook страницата на вашиот ѕид
>>> Лајкнете(LIKE PAGE) ја страницата

Бидете потенцијален добитник на ЕЛЕГАНТНИ ОБЕТКИ.

Наградната игра трае до 30.12.2016 година.

Добитникот ќе биде објавен на 31.12.2016 по случаен избор.