Revalid Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Revalid ВЕ НАГРАДУВА !!!

Кликнете ЛАЈК и СПОДЕЛЕТЕ ја јавно (public) сликата поставена на Facebook страната на Вашиот профил!

Пет учесници кои ќе имаат најмногу среќа ќе добијат пакет производи од Revalid!

Наградната игра трае до 29.12.2016 година.