ЦРНА МАСКА BIOAQUA наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА за фановите на ЦРНА МАСКА BIOAQUA !

Стави ЛАЈК на Facebook страната, СПОДЕЛИ го постот јавно и ДОБИЈ ЦРНА МАСКА!

Ќе бидат доделени 8 ЦРНИ МАСКИ.

Добитниците ќе бидат објавени на 30.12.2016 година.