Anabella Beauty Spot Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Предпразнично подарување од Anabella!

Еден од вас ќе добие подарок парфем L’Ange Noir на Givenchy.

Се што треба да направите е во коментар под сликата поставена на Facebook страната, да напишете кои се главните состојки од кој е направен овој парфем.
Одговорот ќе го пронајдете на следниот линк.

Еден од вас, по случаен избор ќе го добие овој подарок.

П.С. Добитникот мора да ја има лајкнато фан страната на Anabella Beauty Spot Macedonia.