Armarium - www.kosula.mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Armarium!

Armarium ја споделуваат магијата на подарувањетo со Вас и по тој повод подаруваат custom-made кошула.

Се што треба да направите е да стиснете like на Facebook страната и да ја споделите поставената фотографија.

Среќниот добитник ќе биде објавен на 07.01.2017 година.

Добитникот ќе треба да ги посети во нивниот showroom и ќе добие:

  • custom-made кошула
  • изработена по мерка
  • кафе и дружба со тимот

Затоа што...
Омиленото место на Дедо Мраз за најубавите новогодишни подароци е Armarium®.