ФЕДОР ВЕ НАГРАДУВА

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ФЕДОР ВЕ НАГРАДУВА ЗА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ СО 30 "FEDOR" САПУНИ.

(15 Black Edition и 15 Yellow Edition) Се што треба да направите за да учествувате во оваа наградна игра е да го лајкнете и споделите постoт поставен на Facebook страницата

Ќе бидат извлекувани двајца добитници дневно.

Наградната игра започна од 28.12.2016 година и ќе трае 15 дена, до 11.01.2017 година до 24 часот.

Добитниците ќе бидат објавени на ФАН страницата и ќе бидат известени во инбокс!

УСЛОВИ НА НАГРАДНАТА ИГРА!

- Сите што го лајкнале и споделиле постот автоматски учествуваат во наградната игра.
- Споделувањето треба да биде Public. 
- Секој корисник може да го споделува постот максимум еднаш дневно, во различни денови и со тоа станува активен учесник во наградната игра за тој ден. 
- Се извлекуваат двајца добитници дневно, Првиот добива FEDOR Black сапун, Вториот FEDOR Yellow сапун. 
- Испораките на Yellow сапуните се вршат наредниот работен ден.
- Испораките на Black сапуните ќе почнат од Вторник, 03 Јануари, 2017 г. и ќе се вршат секој нареден работен ден. 
- Сите добитници од Скопје, ќе им биде испорачан сапунот лично. Сите добитници надвор од Скопје, сапунот ќе им биде испорачан преку "Карго" центар без дополнителни трошоци. Потребно е само да го подигнете лично од "Карго" центарот во Вашето место. 
- Во наградната игра може да учествуваат и лица вон Р.Македонија, но при евентуално добивање на награда мора да обезбедат адреса за испорака во Македонија. 
- За оваа наградна игра не се врши испорака вон Р.Македонија.