Наградна игра на Имунобор

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНО - БОЖИЌНА НАГРАДНА ИГРА
ИМУНОБОР КИДС - ЗА ЗДРАВИ ДЕЦА ВО НОВАТА ГОДИНА!

За да учествувате во наградната игра:

1. ЛАЈКНЕТЕ ЈА СТРАНАТА НА Имунобор
2. СПОДЕЛЕТЕ ЈА ФОТОГРАФИЈАТА 
3. ТАГНЕТЕ ПРИЈАТЕЛ ВО КОМЕНТАР НА КОГО БИ МУ ГО ПРЕПОРАЧАЛ ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРУПОТ 

Со тоа станувате потенцијален добитник на многуте награди во оваа Голема НОВОГОДИШНО -БОЖИЌНА Наградна игра

Наградната игра трае од 30.12.2016 - 08.01.2017 година.

Победниците ќе бидат извлечени по случаен избор и објавени на 09.01.2017 година.