Arthurs наградува! (2)

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

За прв пат во Македонија! Giveaway на ГОДИНАТА!

Артурс доделува ALL STAR старки, во црвена боја. За да ги освоите направете го следното: 

1. Лајкнете ја Facebook страницата: Arthurs
2. Лајкнете ја Facebook страницата: Elitte SOFA
3. Споделете (Share) ја поставената фотографија на вашиот профил со хаштаг (тараба) #arthursnygiveaway
4. Тагнете 3 пријатели во коментар под фотографијата.

Двајца најсреќни учесници ќе бидат одбрани по случаен избор на 13 јануари 2017.

Можете да учествувате повеќе пати во наградната игра.
Нагрдната игра важи за сите жители на РМ.