MK-Yazole часовници подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

MK-Yazole Часовници НАГРАДУВА!

Кликни Like на ФБ Фан страната, направи Share на пост от поставен на страната и учествувај во наградната игра.

По случаен избор, ќе бидат доделени 3 часовници од брендот Yazole на најсреќните фанови.

Добитниците ќе бидат објавени на 07.01.2017 година т.е на Божиќ.