Professional make-up M.Grecas наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра на Professional make-up M.Grecas!

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?

1. Да бидете фан на Facebook страницата
2. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил
3. Во коментар под објавата да ја тагирате личноста која би ви правела друштво.

Наградната игра ќе трае до 15.01.2017 година. 
По случаен избор, добитничките ќе бидат објавени на 15.01.2017 година.
Среќно!