Beauty Studio Inna подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра на Beauty Studio Inna!

Се што е потребно да направите за да станете потенцијален добитник на депилација на нозе е:

1. Да бидете фан на Facebook страницата
2. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил
3. Во коментар под објавата тагирајте некој ваш пријател.

Наградната игра ќе трае до 23.01.2017 година. 
По случаен избор, добитникот ќе биде објавен на 23.01.2017 година.

Среќно!