Наградна игра на Probotalife.mk!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

И во новата година Probotalife.mk продолжува со изненадувањата за вас!

Ќе бидат подарени два комплет фамилијарни пакети со производи од диво оригано .

Правила на учество: 

1. Like за Facebook страната
2. Споделете ја фан страната на вашиот ѕид 
3. Во коментар напишете го Вашето име и презиме и честитајте некому празници .

Добитникот се бира по случаен избор.

Наградната игра трае до 05.01.2017 година.