Styleonboard.mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Styleonboard.mk

Ќе биде награден еден најсреќен читател по случаен избор, кој ќе има можност да ужива во свежата цветна нота која истовремено буди чувство на мистерија, со свежи Медитерански акорди на бергамот, нероли, јасмин и мирисен портокал.

За да учествувате потребно е да:

1. Кликнете Like на фан страната  Styleonboard.mk

2. СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО објавата на вашиот профил!

Наградната игра ќе трае до 31.01.2017, кога по случаен избор ќе биде избран наградениот и истиот ќе биде контактиран со порака во инбокс, за подигнување на наградата.