Greenland наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА ГРЕЕНЛАНД

Се доделуваат 3 награди.

Правила на наградната игра се:

1.Like на страната Greenland nega za telo mk.
2.Share на страната на твојот ѕид.
3.Во коментар што би сакале да добиете.

Тие што ке бидат извлечени ке го добијат производот што го пишале во коментар.
Добитниците ке бидат објавени на 07.01.2017 година.