Boutique Richie Vinica наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

*** НАГРАДНА ИГРА ***

Учествувај и добиј по Ваш избор еден од артиклите на Boutique Richie Vinica.

За да станете потенцијален добитник потребно е да ја лајкнете Facebook страната, да ја споделете сликата и да напишете во коментар кој модел најмногу Ви се допаѓа (1. 2. 3. ).

Добитникот ќе биде избран по случаен избор и ќе биде објавен на 14.01.2017 година.