Хотел Хармонија наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА - ДОЧЕК НА СТАРА НОВА 2017 ГОДИНА 

Притиснете Like на Facebook страната и Share на сликата поставена таму и добијте 2 карти за дочек на Стара Нова Година во Хотел Хармонија!

Добитникот ке биде објавен на 09.01.2017 во 21:00 часот.