Култура - Во светот на книгите подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Култура на најсреќните читатели доделува 5 книги гратис од „Скротени“ + 1 пакетче со сите три наслови (Заплеткани, Испревртени, Скротени).

Сите што ќе учествуваат до недела 08.01.2017 до 21 часот ќе бидат потенцијални добитници на овој подарок.

Имињата на 6-те добитници ќе бидат објавени веднаш по завршувањето на наградната игра.

Избраните добитници ќе можат да си ја подигнат книгата од 09.01.2017 до 25.01.2017 во книжарницата Култура на плоштадот Македонија во Скопје