Olala Bags Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во новата наградна игра на “OlalaBags Fashion” и освојете ова прекрасна женска ташна!!! За учество се што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на ФЕЈСБУК СТРАНАТА!

2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО поставената слика!

3.При вашето објавување ТАГ-нете најмалку тројца ваши најблиски пријатели.

Наградната игра ќе трае до 11.01.2017 година.