Фармаген продолжува да наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Фармаген подарува! 

Во Новата година со нови подароци.

За да бидете потенцијален добитник на еден LIPODIET со вкус на грејпфрут, се што треба да направите е да напишете во коментар на објавата поставена на Facebook страната, за што Вие го користите LIPODIET и да ги повикате Вашите пријатели да го like-нат Вашиот коментар. Потоа да ја споделите објавата на Вашиот профил (со опција public).

Подарокот ќе го добие оној којшто ќе собере најмногу like-ови на својот коментар, а кој воедно ја споделил оваа објава на својот профил (под опција public).

Подарокот ќе биде доделен 17.01.2017 година во 12:30 часот.