Makeup Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА - ОСВОЈ ПОДАРОК

Како да учествувате во наградната игра?

Се што треба е да ги следете чекорите:

1) лајк на сликата и на страната Makeup Macedonia.

2) споделете ја поставената фотографија на вашиот профил.

3) напишете во коментар Споделено.

Среќниот добитник ќе бите награден со прекрасен производ и ќе биде избран по случаен избор.