Булевар на Книгите наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ТРАДИЦИОНАЛЕН ЗИМСКИ САЕМ НА КНИГАТА (20-31 јануари)

Клуб Матица ви подарува по пет книги дневно со лајкување и споделување на сликата поставена на Facebook страната, на вашиот фб профил!

Сите добитници ќе бидат објавени на 20 јануари!