Mercedes Club Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button
 
 
 
 
 
ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!!! ЛАЈКНЕТЕ ЈА Facebook страницата и бидете потенцијален добитник на еден од орегиналните капи на мерцедес моделот го избирате сами.

-Наградната игра ќе трае до 20.01.2017 година.
 
Добитникот ке биде извлечен по случаен избор во ПЕТОК во 20:00 h.

Едно споделување, една капа! Oдносно ќе има двајца победници. 

Забелешка: Koj ќe сподели, во коментар нека напише 'споделено'