СКОПСКО Ве наградува

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СКОПСКО подарува!

Одговорете точно на прашањето:

Кој ракометар ќе биде денешниот херој со најмногу голови?

Погоди во коментар на сликата поставена на Facebook страницата, а најсреќните 3 кои ќе одговорат точно ќе добијат СКОПСКО подарок.