N&N Fashion наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

N&N Fashion ве наградува!

1.Кликнете LIKE на ФЕЈСБУК СТРАНАТА
2.Оставете коментар под фотографијата поставена на страната за која боја играте
3. Направете SHARE на фотографијата

!!!ВНИМАВАЈТЕ НА СИТЕ ТРИ ЧЕКОРИ!!!

Среќниот добитник ќе биде награден со избраната боја.

Наградната игра трае од 12.01.2017 до 19.01.2017 год., среќниот добитник ќе биде избран по пат на случаен избор и јавно објавен на 20.01.17 год.

Услови за учество: 
- Мора да има коментар под фотографијата за која боја игра, а потоа споделувањето на фотографијата мора да биде PUBLIC- Јавно.