Arabeska Luxury подарува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

 Arabeska го прославува својот 7-ми роденден и Ви подарува! 

 

Ќе бидат подарени 3 најбарани алки со посвета 

изработени од полудраги камења на тројца од вас во вредност од 1200 денари. 
Се што треба да направите е:
1. Да ја лајкнете Facebook страницата
2. Јавно да ја споделите поставената фотографија
3. Да напишете коментар под сликата

 

Алките ќе бидат изработени по Ваша желба: машки, женски или детски.