Сподели и добиј - Bio Cosmos

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (13.01.2017-20.01.2017) ќе додели жолта леќа 500гр.

Споделете ја објавата од Фејзбук страната на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие жолта леќа 500гр, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (23.01.2017) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.