Esensa Makedonija наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Јануари е месец на подароци! 

:)Некој од вас има можност да добие несесер со производи и новитети за зимата и со истиот несесер да израдува уште две драги личности.

Она што е потребно е да го споделете постот поставен на Facebook страната:

https://www.facebook.com/esensa.mk/

 и во коментар да тагнете двајца Ваши пријатели на кои би им го подариле овој подарок.

Наградната игра трае до 20.01.2017 година кога ќе бидат прогласени добитниците.