Наградна игра на Дримленд Игротеки - Dreamland Playgrounds

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Во оваа Нова 2017-та година Игротека Дримленд слави јубилеј!

По тој повод организира наградна игра и подарува неколку вредни награди:

Најсреќните ќе си добијат:

x1 ваучер од 2000 ден.

x2 ваучери од 1000 ден.

x3 ваучери од 500 ден.

Направете like и share на сликата поставена на Facebook страната и во коментар одговорете точно на следново прашање:

Kолку години полнат Дримленд Игротеки оваа 2017-та година?

ВАЖНО: Постов споделете го јавно (public).