Наградна игра на Atelier By Sonja

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Atelier by Sonja ве наградува!!!

Се што треба да направите се следниве 3 чекора и учествувате во наградната игра:

1.Лајк на страната Atelier By Sonja
2.Оставете коментар на постот 
3.Да го споделите постот на вашиот Фб профил

Наградната игра трае до 28.02.2017 и добитничката ке биде објавена на фан страната наредниот ден.