Anakonda Mkd наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

СПОДЕЛИ И ДОБИЈ
Стиснете LIKE на сликата поставена на Facebook страницата, споделете ја јавно објавата на Вашиот ѕид и станете потенцијален добитник на еден ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР од 500 денари со кој можете да купувате било што од производите на Anakonda, како и КЛУБ КАРТИЧКА со 10 % попуст со трајна важност во продажните салони.
 
Објавувањето на добитникот ќе биде на 21.01.2017 (сабота).
На 21.01.2017 (сабота) Бест Анаконда ќе сподели три ваучера и клуб картички со 10 % попуст со трајна важност.