Наградна игра на Humpty Dumpty

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Humpty Dumpty НАГРАДНА ИГРА!

Се што треба да направите е да ја споделите фотографијата ,да ставите лајк на Facebook страната и во коментар да напишете со кој лик би сакале да Ви се изработи приборот за јадење.

Добитник е тој кој ќе ја даде најкреативната идеја за изработка.

Добитникот ќе добие сет прибор за јадење ИЛИ детска чаша.