Детски Ѕид подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Детски Ѕид!

Овој месец Детски ѕид сака да подари мурал! А воедно и да израдува некое детенце.

Лајкнете ја Facebook страната и поставената објава за наградната игра.

Споделете ја изработката која најмногу Ви се допаѓа јавно, а објавата со најмногу допаѓања ќе биде добитната!

Добитникот ќе биде објавен на 23.01.2017 година во 11:00 часот.