Njam Njam наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА !

 

Избирате едно oд трите:

1. Сет лажичка и вилушка, 
2. Шолја,
3. Рамка,
Декорација по Ваша желба. Се што треба да направите :

1.  Like на Facebook страната,
2. Like на објавата за наградна игра,
3. Share на објавата,
4. во коментар напишете "споделено" и означете Ваш пријател. 

 

Наградната игра трае до 05.02.2017 година. 
Добитникот ќе биде избран на поинаков начин (лотарија начин). Имињата на сите учесници ќе бидат запишани на хартија и добитникот ќе биде извлечен.